Skönhets- och själsbehandling

Förutom mycket bra ansiktsbehandlingar är jag också uppmärksam på dig! Jag tror att du är vackrast när du är i balans inåt och utåt.
Innan vi börjar med ansiktsbehandling diskuterar vi tillsammans vilken behandling som passar bäst för din hud, detta är endast möjligt med produkter men också med utrustning om du vill att din hud ska bli fastare och tätare. Du får det bästa resultatet om du bokar din behandling varje månad. Vi har ett speciellt program för detta. Du ”tränar” din hud för att behålla sin fasthet.

En viktig del är också uppmärksamhet och lyssna på dig. Förutom en kosmetolog är jag också en livscoach. Jag är också intresserad av den inre delen av dig och jag kan hjälpa dig att skapa lite tydlighet om vad du stöter på. Genom att ställa rätt frågor kan du själv få inblick i lösningen. Ofta hjälper massage dig att lugna huvudet, så att ”problemet” blir mindre allvarligt och du kan titta på det på avstånd.

Du behöver inte prata! Känn dig inte skyldig att du tror att du måste. Det är bara ett alternativ. Du kommer att känna dig lyckligare, vackrare och mer avslappnad efter behandlingen. Dessutom känns din hud stramare, mjukare och renare.

Kontakta oss för dermapen i Stockholm!