Ny glöd efter arbete

Vi har kommit på något för dig: ”After Work Glow!” Våren är här och vi kan knappt vänta med att gnälla om husen efter arbete och fånga de sista solstrålarna. Smutta på en uppfriskande drink eller promenera med vänner i staden.
Så att du kan känna dig bekväm i din hud har vi kommit med ett koncept som vi vill erbjuda regelbundet från och med nu. Varje torsdag eller fredag (eller spontant beroende på vädret) kan du nu se fram emot en liten mini-spa-upplevelse, som vi delar med våra varumärken. Där har vi lagt till ett mycket högkvalitativt, rent naturskönhetsmedel från England till vårt sortiment. Förpackat med de bästa ingredienserna för alla hudtyper. Det är med alla konserveringsmedel, parabener, mineraloljor etc. och förlitar sig på de renaste oljorna och organiska komponenterna som får huden att lysa omedelbart. Dessutom är hela sortimentet vegan och naturligtvis tillverkat utan djurförsök.

Varje kvinna vet att du efter jobbet bara vill ta bort ditt smink och låta huden andas. Det är därför vi börjar med en mild rengöring och tar bort allt damm och smuts som har samlats på huden under dagen. Efteråt går vi igenom ett komplett vårdprogram steg för steg med dig, som du skulle göra det varje kväll hemma. En uppfriskande tonic (inte den som ska dricka – som kommer att komma senare), vid behov en peeling, en vitaliserande mask, ett lätt serum och den optimala kräm eller olja för dig som dessutom tätar allt.
Så att du inte känner dig så ”naken” kommer vi naturligtvis att ge dig ett snabbt nytt smink efter vården, vilket i detta fall inte behöver vara väldigt komplicerat. Vårt ”After Work Glow” -program trycker fram en verkligt strålande hud som känns bra och också ser ut.
Njut av ett mini-spa i vår studio i den vackraste atmosfären, i Stockholms bästa dermapen studios, som inte tar längre tid än 40 minuter. Oavsett om du kommer ensam eller direkt med dina vänner och arbetskollegor – vi ser fram emot att träffa dig!