Naturlig skönhet utan kompromisser

Alla som känner till oss och vårt företag vet att vi alltid har haft bara högkvalitativa sminkmärken och närande naturliga kosmetika och att goda råd är vår högsta prioritet. Därför överger vi medvetet självbetjäning, eftersom vår års yrkeserfarenhet har visat oss att många av våra kunder är överväldigade med rätt urval av kosmetiska produkter och ofta inte vet hur de ska bedöma deras hudtyp korrekt.

Gröntvätt – naturen finns inte i allt som säger naturlig kosmetika!

På en ständigt växande marknad för kosmetika berömmer de ledande globala kosmetikföretagen oss varje dag som en ny mirakelkur. En samling produkter vars ingredienser är ogenomskinliga för de flesta och därför oundvikligen leder till mindre bra resultat. Oförenlighet och hudreaktioner är tecken på överdriven eller felaktig vård, vilket ofta kan märkas mycket tidigt. Även konsumenter som vill köpa mer naturliga produkter faller för perfekt placerade gröntvätt och marknadsföringsstrategier för många välkända tillverkare.
Alltid med medvetenheten om att vi bara vill erbjuda det bästa för våra kunder tar vi nu en ny och framför allt en mer hållbar väg med vårt produktsortiment, som bara stöder företag som inte gör någon hemlighet för sina ingredienser. Men hur blev det, vad fick oss att ta detta steg och förnya hela sortimentet igen? Vi vill föra detta närmare dig hit.

Hållbart, vegan och alltid djurfritt!

En av våra anställda vilar nästan aldrig när det gäller att utforska nya produkter och trender på marknaden. Tack vare deras veganlivsstil, är deras medvetenhet om naturen och miljön verkligen mycket väl utvecklad. Det finns en till på vårt företag som alltid är vaken, bland annat genom sina barn när det gäller miljöskydd och hållbarhet. De är kritiska till många saker och ifrågasätter konventionella metoder för konsumentvaror. Som djurälskare och kvinnor som följer en hälsosam livsstil uppmärksammar vi naturligtvis alltid mycket god tolerans och hög kvalitet på de kosmetiska och sminkprodukterna som vi själva använder och också använder i vårt arbete med kunden. Ett växande urval av certifierade märken och produkter gör det nu möjligt för oss att arbeta med företag som har ett brett utbud av färger, kompositioner och konsistenser.

ORGANISK SKYDD på förskott!

Efter omfattande forskning, som tog över två år, och otaliga testkörningar av många olika, utvalda organiska skönhetsmärken, har vi kunnat ändra vårt sortiment helt under det senaste året. Var och en av våra nya produkter, oavsett om det är smink eller vård, har testats omfattande av oss båda.
Eftersom sminkprodukterna också ska uppfylla våra krav, som vi som sminkonstnärer har av våra produkter, lika bra som vården, som ligger till grund för sminkningen. Vi har nu kunnat utöka vårt urval av övervägande vegan, mycket koncentrerade hudvårdsprodukter som är fria från skadliga ämnen av många andra nationella och internationella etiketter.
Mer än någonsin kan du vara säker på att du kommer att få absolut högkvalitativa makeup- och vårdprodukter från oss. Naturligt certifierad naturlig kosmetika.

En översikt över våra varumärken

Vi är nu stolta över att titta på ett omfattande sortiment av förstklassiga naturliga kosmetiska märken med hög prestanda. Märken som redan har inlett en ny, mer medveten era, precis som oss.

Arrangera ett individuellt samråd med oss och lära känna vårt sortiment! Vi ser fram emot ditt besök. Om du är intresserad av dermapen i Stockholm så är vi företaget för dig.