Mikrobehandling för ögonbrynen

Vi vågade äntligen i oktober förra året. Full av plagg beslutade vi att genomföra vidareutbildning. Mikrobehandling har länge varit tekniken för permanent ögonbrynspigmentering. Vår mentor följde oss genom distansundervisning i månader och pressade oss till våra gränser mer än en gång. Vi var inte bara tvungna att utveckla oss själva i perfektion och precision, vi var också tvungna att vara tålamod. Till slut är vi mycket glada över att ha slutfört utbildningen från början till slut och är nu certifierade inom området!

Ögonbrynen bildar ramen för ansiktet – du vet säkert den meningen och den räknas mer idag än någonsin. Eftersom ögonbrynen med perfekt utseende är rasande. Plockning, skärning och applicering av smink är en del av den dagliga sminkritualen för många kvinnor. De använder pennor, pulver eller gel – det finns ett brett utbud av sminkprodukter för ögonbrynen. Men vad händer om ögonbrynen inte motsvarar dagens skönhetsideal eftersom de inte är täta och fullvuxna eller om deras naturliga form lämnar något att önska eller helt enkelt förstöras av år av falsk plockning? Och vad gör människor – kvinnor och män – som kan drabbas av sjukdomar som gör att de inte längre kan ha ögonbrynen?

För många är den dagliga sminkningen av ögonbrynen för komplicerad, särskilt när det knappt finns några hårstrån kvar och därför finns det ingen indikation på formen, eftersom det faktiskt inte är så lätt. Det ena eller det andra har antagligen redan tänkt på permanent make-up, då kunde inte bestämma sig eftersom resultatet inte ser så naturligt ut.
Vad sägs om en trevlig mikrobehandling? Varaktig och ändå naturlig. Vet du inte eller vågar du inte? Eller är du rädd för onaturliga resultat som får ögonbrynen att se ut som barer eller för mörka?
Mikrobehandling är en forntida asiatisk teknik. Vi arbetar enligt metoden vi lärt oss vilket är en teknik som får mer och mer erkännande över hela världen. Både den detaljerade mätningen, anpassad till din morfologi, och den speciella typen av hårritning i tre dimensionell teknik gör detta naturliga utseende möjligt.

Till skillnad från den klassiska permanenta sminkningen, som utförs mekaniskt, arbetar vi färgen in i huden för hand i mikroblästringen. Naturligtvis kräver detta en absolut ständig hand, framför allt erfarenhet och kunskap om tillväxtriktningarna för de enskilda ögonbrynshåren. För bara om du exakt följer tillväxtriktningen får dina ögonbryn ett naturligt, bedrägligt verkligt utseende. Om du inte längre har ditt eget hår är modern mikrobehandling en bra teknik för att ge ditt ansikte en ram igen. Mikrobehandling med vår teknik är det mest naturliga sättet att permanent pigmentera ögonbrynen. Tack vare den sofistikerade mätmetoden kan den användas för både kvinnor och män.
Eftersom naturlighet är vår högsta prioritet.