Dermapen Österåker

Hur är läget med din hud? Pröva Dermapen i Österåker hos oss!

DErmapen Österåker

Hur är läget med din hud? Pröva Dermapen i Österåker hos oss!

Dermapen Österåker / Stockholm

Sedan microneedling har tagit sig in på marknaden för hudvård så har spelplanen ritats om. Detta är en relativt ny teknik som handlar om att man ger huden kontrollerade mikro-sår. En Microneedling-teknik som stigit i popularitet under de senaste 10 åren är Dermapen, och Dermapen är just vad vi sysslar med!

Vill du komma i direkt kontakt med våra hudvårdsproffs eller boka tid för Dermapen i Österåker idag? Ring eller maila till oss!

Konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder våra kunder ett pris på behandling som slår de flesta konkurrenters priser på fingrarna.

Goda resultat

Våra Dermapen-behandlingar har uppvisat mycket goda resultat på många olika typer av hudåkommor.

God hygien

Vi har strikta regler när det gäller hygien. All utrustning rengörs efter varje behandling och personalen bär skydd.

Dermatal

Välkommen till oss!

Vårt team består av några av marknadens främsta proffs inom hudvård i allmänhet och Dermapen i Österåker i synnerhet. Trots att vi har arbetat med Dermapen i Österåker under flera år så upphör vi inte att förbryllas över dess breda användningsområde. Varje år behandlar vi mängder av människor med denna populära metod. Människor med minst sagt varierande besvär eller åkommor kopplade till huden.

För att kontakta oss

Våra behandlingar

Är du nyfiken på om Dermapen i Österåker kan hjälpa dig med det du behöver? Boka tid för en första behandling! Hos oss på Dermatal binder du inte upp dig för att prova fler gånger än du önskar. Vi ser däremot gärna att du kommer tillbaka för att kunna uppnå långvariga resultat. När du behandlas med Dermapen hos vår klinik i Österåker får du genomgå följande steg:

1. Hudkonsultation

Det första vi gör är att titta till skicket på din hud. Du får tala med en hudvårdsexpert från Dermatal. Samtalet sätter planen för den efterföljande behandlingen. Beroende på vilken typ av hudbesvär du behöver hjälp för kan olika nålar vara att föredra.

2. Hudbehandling

Dags att köra igång! Behandling med Dermapen i Österåker genomförs med fördel vid upprepade tillfällen. Detta för att du som kund ska känna att du får hållbara resultat. Det är inte ovanligt att man upplever resultat redan efter en behandling. För att dessa resultat av Dermapen i Österåker ska bestå behöver det dock upprepas. Helst ser vi att man genomgår behandlingen mellan 4 och 6 gånger.

3. Efterbehandling

Återfuktning är ett omåttligt populärt inslag inom hudvård, och det är inte för intet. Faktum är att detta är en av de viktigaste behandlingarna man kan tillämpa på huden. Särskilt viktigt är detta efter en behandling som Dermapen i Österåker, vilken går in i huden. Vid avslutat besök hos oss på Dermatal får du efterbehandlingskräm som återfuktar din hud. Detta bör du fortsätta utsätta huden för även efter att du har lämnat våra lokaler.

Vår verksamhet

Vi vill ta tillfället i akt och presentera vår hudvårdsklinik. I vårt team arbetar flera av de mest kunniga hudvårdsexperterna i staden. Vi har kunskap inom många olika typer av hudvård, men är specialiserade på just Dermapen i Österåker. Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig välkommen och väl bemött i alla lägen. Du kan lätt nå oss då du har frågor och funderingar om behandlingen eller verksamheten. Dessutom ser vi alltid till att ge information om pris och omfattning av Dermapen i Österåker på ett tydligt och rakt sätt. Vi undviker missförstånd till varje pris, helt enkelt!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande Dermapen eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Dermapen i Österåker – Vanliga frågor

Vi förstår att man kan ha många frågor om Dermapen i Österåker. En penna som sticker 1000 hål i sekunden i huden väcker fundering. Hur kan det egentligen vara en bra sak att utsätta sig för? Nedan besvarar vi några av de vanligaste frågorna som vi på Dermatal får!

För vem?

En vanlig orsak till varför man söker behandling med Dermapen i Österåker är ärr. Ärr som uppstått till följd av akne eller andra typer av ärrbildning är vanligt förekommande bland våra kunder. Även kunder vars akne är pågående är en stor del av vår kundgrupp. Dermapen i Österåker har visat sig fungera bra för många med både pågående akne och ärr från akne. Utöver detta finns det mängder av hudåkommor som behandlingen har visat sig vara effektiv för. Hur man påverkas är däremot väldigt individuellt.

Hur lång tid?

Effekterna kommer i regel ganska snabbt. Många vittnar om att de kan känna och se resultat redan efter en behandling. För att vår Dermapen i Österåker verkligen ska fungera på lång sikt är det däremot viktigt att genomgå behandlingen fler gånger. Vanligtvis rekommenderar vi mellan 3 och 6 behandlingar. Denna rekommendation varierar dock beroende på den specifika hudkonditionen.

Biverkningar?

Av alla hudbehandlingar som finns så är Dermapen i Österåker mycket skonsamt mot huden. Vissa människor upplever att de kan bli lite rosiga i huden efter behandlingen. Denna rodnad försvinner däremot efter några timmar upp till ett dygn.

Kontakta oss för behandling med Dermapen i Österåker idag!

Är du sugen på att pröva Dermapen i Österåker? Bra idé! Kontakta oss via telefon eller email för att boka tid för en första behandling. Du kan också ringa eller maila om du har frågor om Dermapen i Österåker som inte har besvarats.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.